У Кропивницькому провели в останню путь військових (фото)

Перегляди: 8374

Сьогодні, 28 листопада, на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища провели в останню путь солдата Олександра Гульдаса і молодшого сержанта Андрія Селівестрова.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександр Гульдас народився 22 травня 1985 року в селі Калаколове Маловисківського району. Згодом родина перебралася до Кропивницького, тут він закінчив загальноосвітню школу №19. Після строкової працював на різних підприємствах міста.

10 серпня 2022 року став на захист Батьківщини. Служив у відділенні дорожньої техніки інженерного взводу.

Солдат Олександр Гульдас загинув 15 листопада 2023 року під час мінометного обстрілу біля села Богданівка Донецької області.

Андрій Селівестров народився 26 грудня 1972 року в Кропивницькому. Навчався у загальноосвітній школі №19, закінчив Кіровоградський технікум механізації сільського господарства, вищу освіту здобув в Кіровоградському інституті комерції. Пройшов військову строкову службу, працював на різних підприємствах.

У 2015-2017 роках брав участь в антитерористичній операції у Луганській та Донецькій областях, був командиром відділення.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України захищав країну. Служив командиром відділення, потім у господарчому відділенні взводу забезпечення.

Андрій загинув 23 листопада в місці тимчасової дислокації підрозділу.

Панахиду за загиблими відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.