Артисти Театру корифеїв заявили про проблеми у комунікації з керівництвом (фото)

Перегляди: 768

Сьогодні, 29 листопада, представники колективу Театру корифеїв під час зустрічі з журналістами розповіли про проблемні питання у комунікації з керівництвом закладу культури.

«Учора була загальна зустріч колективу, адміністрації театру з директором закладу Сергієм Корнієнком, де ми мали можливість поговорити про теми, які нас турбують. Наприклад, уже як два місяці минуло (від часу призначення Корнієнка, - ред.), а ми ще не отримали конкретної програми роботи, ми не бачимо стратегії. На нашу думку, питання комунікації провалюється. Прірва між частиною колективу та адміністрацією росте», - розповів артист театру Євген Скрипник.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

І додав, що на запитання, хто затверджував склад конкурсної комісії на творчий конкурс, який проходив минулого тижня, артисти чіткої відповіді не отримали, а компетенція комісії викликала у них запитання. Прикладом, членкиня комісії, голова профкому театру, брала участь в конкурсі, це призначення викликало сумніви у колег.

На зустрічі були й артисти з іншою точкою зору. Свою думку щодо непорозумінь колективу та керівництва озвучив актор Олексій Дорошев.

«Я вважаю, що нам потрібно об'єднатися, а також долучитися до Театральної профспілки, де в програмі йдеться про захист та збереження трудового колективу. Зараз просто ідуть маніпуляції. Люди пішли на поводу, є політичні сили та політичні ігри. Є люди, які хочуть загострити ситуацію театру», - розповів Олексій Дорошев.

Що за версією керівництва театру відбувалося на колективних зборах, CBN розповів директор Театру корифеїв Сергій Корнієнко.

«Учора були збори колективу, ми з колективом поспілкувалися. Я розповів, що зробили за ці два місяці, розказав про плани на майбутнє. Мені висловили побажання та вказали на помилки. Ми зараз це вирішуємо», - говорить Корнієнко.

За словами Корнієнка завтра, 30 листопада, пройдуть ще одні збори колективу.

Як повідомляло CBN, 28 листопада у глядацькій залі Театру корифеїв мали відбутися збори трудового колективу, на яких планували розглянути низку проблемних питань, зокрема щодо проведення конкурсів на вакантні посади.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN