У Кропивницькому рятувальники отримали допомогу від європейських партнерів (фото)

Перегляди: 1053

У Кропивницькому рятувальники ДСНС отримали гуманітарну допомогу від десяти європейських партнерів.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як зазначається, до устаткування гуманітарного вантажу долучились Нідерланди, Польща, Німеччина, Чехія, Греція, Бельгія, Швеція, Естонія, Словенія та Норвегія.

Кропивницькі рятувальники отримали від голландських колег помпову станцію Technodrive з потужністю 1950 літрів за хвилину, яка допомагатиме рятувальникам ліквідовувати наслідки негоди у вигляді сильних дощів та підтоплення населених пунктів.

Для боротьби з вогнем бійцям ДСНС відправили контейнер з протипожежним обладнанням Biza, до складу якого входить помпова станція з гідравлічним приводом, рукави, пожежна арматура.

Задля роботи у зоні хімічного забруднення фахівцям Кіровоградського гарнізону надали обприскувач, 180 пар гумових чобіт, 1770 захисних хімічних костюмів, 97 пар хімічних рукавиць та велику кількість таблеток для очищення води, які зроблять воду придатною для пиття.

Зі Швеції надійшли 20 металодетекторів та ще 5 металошукачів від естонців, якими користуватимуться сапери.

Медиків Служби порятунку отримали 60 тис. медичних рукавичок різного розміру, понад тисячу одноразових хірургічних халатів, а також шини, бандажі, леза для приладу з розрізання швів, бинти, лейкопластири.

Весь отриманий вантаж розподілять між підрозділами та службами Кіровоградського гарнізону відповідно до потреби.