Аджамська громада спрямувала понад 1,6 млн грн для ЗСУ

Перегляди: 746

Учора, 30 листопада, на засіданні 30-ї сесії депутати Аджамської сільської ради VIII скликання виділили субвенцію у розмірі 1 млн 650 тис. грн для потреб ЗСУ.

Про це йдеться на сайті Аджамської громади.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні відбулася чергова сесія, на якій додатково відповідно до Програми виділено субвенцію 1 650 000 на ЗСУ (з початку повномасштабного вторгнення допомога з бюджету громади сягає 27 млн грн). А також 6.6млн грн направлено сьогодні додатково в державний бюджет(військове ПДФО, вилучення згідно закону з 1 жовтня)», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, як зазначається у проєкті рішення, 1,5 млн грн передбачили субвенцією державному бюджету.

«Передбачити субвенцію державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів (КПКВ 9800) на підтримку Збройних Сил України у сумі 1 500 000 грн та надати право сільському голові Тетяні Зайченко укласти угоду з бюджету Аджамської сільської територіально громади зазначеної субвенції відповідно до Бюджетного кодексу України та Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"», - йдеться у проєкті рішення.

Як зазначається, з початку повномасштабного вторгнення з бюджету Аджамської громади спрямували 27 млн грн для ЗСУ.