Засідання сесії Кіровоградської облради не відбулося (фоторепортаж)

Перегляди: 1100

У Кропивницькому сьогодні, 1 грудня, запланували провести 19-те засідання сесії обласної ради, втім не зібрався кворум (зареєструвалися 19 депутатів), тому засідання не відбулося.

Постійна комісія обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, свободи слова, правової та антикорупційної політики виносила на розгляд питання про поновлення на посаді колишнього голови Кіровоградської обласної ради Сергія Шульги.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проєкт рішення внесли на виконання рішення Кіровоградського окружного адміністративного суду.

Через те, що кворум не зібрався, засідання сесії перенесуть, дату повідомлять згодом.

Як повідомляло CBN, 20 листопада у Кропивницькому в окружному адміністративному суді розглянули справу Сергія Шульги та постановили поновити його на посаді голови Кіровоградської обласної ради.

У відповідь на рішення, Кіровоградська обласна рада звернулася до Кіровоградського окружного адміністративного суду із заявою про роз’яснення судового рішення щодо визнання незаконним звільнення ексочільника Сергія Шульги, яка зупиняє перебіг строку, встановленого судом для виконання його рішення.

Окрім того, Кіровоградська обласна рада зазначила, що рішення про поновлення на посаді голови Кіровоградської обласної ради мають прийняти депутати облради на своєму пленарному засіданні.

Проте, Кіровоградський окружний адміністративний суд не задовольнив клопотання про роз‘яснення рішення щодо поновлення Сергія Шульги на посаді.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.