Кропивницька організація захисту тварин «Бім» відзначила 15-ту річницю (фоторепортаж)

Перегляди: 1661

Сьогодні, 2 грудня, Кропивницька організація захисту тварин «Бім» відзначила 15-ту річницю з дня заснування.

Захід провели у Музеї мистецтв. На ньому були присутні засновники організації та волонтери, які ділились досвідом своєї роботи. Зокрема, всі відвідувачі святкування мали можливість долучитися до благодійного збору коштів, а також допомогти притулку із забезпеченням.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Організація існує 15 років, а притулок - 9. Коли ще його не було, товариство існувало лише на інформаційному рівні, тож волонтери брали тварин до себе додому. У 2015 році зоозахисники звернулись до міської ради, аби та знайшла їм місце для притулку. Організації запропонували територію на вул. Бобринецький шлях, де раніше був розподільно-прийомний пункт МВС. Одразу туди заселили 47 тварин, проте зараз, за інформацією «Біму», в притулку перебувають майже 400 тварин.

Зокрема, з початку повномасштабного вторгнення росії волонтери організації декілька разів евакуйовували безпритульних тварин з прифронтових областей. Як повідомляло CBN, цієї осені Катерина Дорош - керівниця організації, розповіла про поїздку на Донеччину, під час якої вдалось евакуювати 32-х покинутих тварин.

Привітати волонтерів коштами та допомогти притулку можна за посиланням.

Картки організації:

ПриватБанк: 4731 2196 1472 6622

Монобанк: 5375 4141 1313 3903

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.