На Кіровоградщині відбудеться Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA

Перегляди: 639

У пресцентрі CBN ГО «Флора» анонсувала проведення 20-го ювілейного Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, який триватиме з 7 по 31 грудня та побуває у 18 містах та селах Кіровоградщини, зокрема у Кропивницькому.

«Цього року відбудуться більш ніж 20 показів в містах та селах Кіровоградщини. Тема цьогорічного фестивалю - «Образ майбутнього». Під час обговорень фільмів, ми будемо обмірковувати якою буде наша країна в майбутньому - чи буде вона державою, в основі якої вкладені права людини, чи буде вона іншою. Ми покажемо 12 фільмів, серед яких є повнометражні та короткометражні стрічки, зокрема українського виробництва», - розповіла під час пресконференції виконавча директорка ГО «Успішна Взаємодія» Олена Мірхайдарова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Фільми Мандрівного Docudays UA — це правдиве й важливе кіно про актуальні виклики сьогодення. Покази фільмів та обговорення відбуватимуться у кінотеатрах, будинках культури, школах та вищих навчальних закладах, кіноклубах і креативних просторах, бібліотеках, а також установах пенітенціарної системи. Як зазначається, влаштовуватимуть покази ГО «Флора», «Успішна взаємодія» та «Територія успіху».

Як зазначили під час пресконференції, покази фільмів також проводитимуться й на онлайн-платформах задля безпеки глядачів. Події фестивалю можна відстежувати на сайті Мандрівного фестивалю.