Надлацька громада провела воїна в останню путь (фото)

Перегляди: 1795

3 грудня Надлацька громада провела в останню путь військового Віталія Пустільника.

Про це повідомляє Надлацька громада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Народився Віталій 24 травня 1990 року у селі Почапинці Черкаської області. Навчався у Почапинській Загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, де отримав повню середню освіту. Згодом вступив до професійно-технічного училища №16 в місті Звенигородка, здобув фах сировара.

У 2009 році вступив до лав ЗСУ в місті Переяслав-Хмельницький, де отримав звання молодшого сержанта за спеціальністю «сапер». Після повернення зі служби працював у Смілі сироваром, потім у Черкасах на різних посадах.

Вже з дружиною та донькою у 2018 році переїхав у селище Надлак. До повномасштабного вторгнення працював у ТОВ «Агро-Прім» водієм.

17 лютого 2023 року знову приєднався до лав ЗСУ. Був командиром інженерно-технічного відділення інженерно-саперного взводу.

22 листопада під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Залізнянське Донецької області отримав тяжке поранення, внаслідок якого 28 листопада помер на лікарняному ліжку в Дніпрі.

Попрощались з воїном в селі Надлак та поховали з почестями на місцевому кладовищі.

[caption id="attachment_172558" align="alignnone" width="640"] Фото: Надлацька громада[/caption]