У Кропивницькому відкрили виставку «Волонтерський крафт задля Перемоги» (фоторепортаж)

Перегляди: 850

Сьогодні, 4 грудня, в обласному краєзнавчому музеї у Кропивницькому відкрили виставку «Волонтерський крафт задля Перемоги».

Ті, хто прийшли мали можливість ознайомитися із ексклюзивними речами, які виготовляють волонтери Кіровоградщини для військових. А саме на виставці представили: евакуаційні ноші, розгрузки, баули, плитоноски, термобілизну, килимки, сумки і підсумки, дощовики, маскувальні сітки, костюми, а також сушені овочі та фрукти, сухі супові та борщові набори.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми не планували цю подію в нашій Програмі підтримки волонтерських центрів Кіровоградщини, яку реалізуємо другий рік. Ця ідея виникла з потребою привернути увагу до того, що волонтери продовжують працювати на перемогу, виготовляти життєво необхідні речі для наших захисників. Це вже далеко не аматорська продукція, а високоякісні протестовані та удосконалені речі, які військові замовляють регулярно. І ця діяльність потребує підтримки благодійників і донаторів. Але, на жаль, волонтери говорять про те, що збирати донати стає дедалі важче», - повідомила комунікаційниця громадської організації «Асоціація сприяння самоорганізації населення» Світлана Дубина-Литвиненко.

До заходу долучилися 18 організацій із 12 громад Кіровоградщини.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.