Голова Кіровоградської облради привітав волонтерів

Перегляди: 665

Сьогодні, 5 грудня, голова Кіровоградської облради Юрій Дрозд привітав волонтерську спільноту Кіровоградщини з міжнародним Днем волонтера.

Про це CBN повідомили у Кіровоградській обласні раді.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Шановні земляки! Щиро вітаю вас з міжнародним Днем волонтера! Ваша щоденна робота і самовідданість змінюють життя українців на краще. У найтемніші для нашої держави часи ви стали тим острівцем світла, яке втілює надію в кожне зневірене серце. Ваш внесок у розбудову Збройних Сил України неоціненний. Тисячі життів були врятовані завдяки тій допомозі, яку ви надавали нашим славним Героям. Автівки, пальне, ліки, турнікети, шоломи, зарядні станції, їжа і навіть зброя – для вас немає нічого неможливого. Ви стали втіленням добра, надії та взаємодопомоги. Своєю силою ви робите кожного з нас набагато сильнішим. Доки в наших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме. Тож нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею! Бажаю усім волонтерам швидкої перемоги, міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя», - сказав у привітанні волонтерам Юрій Дрозд.

Щороку 5 грудня відзначають Міжнародний день волонтерів. Свято заснували у 1985 році з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН. В Україні день визначили святковим 10 грудня 2003 року, згідно з Постановою Кабміну.