У Кропивницькому попрощалися із загиблими військовими (фото)

Перегляди: 8868

Сьогодні, 5 грудня, у Кропивницькому попрощалися із загиблими військовими молодшими сержантами Русланом Веретою і Анатолієм Приходьком.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Руслан Верета народився 20 грудня 1980 року в селі Кальниболота Новоархангельського району, згодом родина перебралася до Кропивницького. Тут він закінчив школу №29, вивчився на електрика у Кропивницькому вищому професійному училищі №9. Пройшов військову строкову службу. Працював на швейній фабриці «Зорянка» наладчиком швейного обладнання.

Із перших днів великої війни Руслан пішов добровольцем на війну. Військовий загинув 22 квітня 2022 року біля населеного пункту Новотошківське Луганської області.

Анатолій Приходько народився 12 вересня 1979 року в Узбекистані. Сім’я переїхала в Україну, у Новомар’ївку Миколаївської області. Після закінчення школи і Братського професійно-технічного училища №17 працював на сільгосппідприємстві.

У 2015 році Анатолій Приходько мобілізували на військову службу. Брав участь в антитерористичній операції у Донецькій та Луганській областях. Із вересня 2017 року розпочав контрактну службу в Силах спеціальних операцій. Молодший сержант загинув 30 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу Покровська Донецької області.

Панахиду за загиблими Героями відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.