У Кропивницькому попрощались із загиблими воїнами (фото)

Перегляди: 4431

Сьогодні, 8 грудня, у Кропивницькому на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища містяни попрощались з військовими Олексієм Мушинським та Володимиром Скирдою.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олексій Мушинський народився 9 березня 1976 року у родині військових. Після навчання в Загальноосвітній школі №32 у Кропивницькому пройшов військову строкову службу, а також закінчив школу прапорщиків в Одесі. Служив в одній із військових частин області.

З 2014 по 2017 роки Олексій брав участь в АТО на території Луганської та Донецької областей. Був неодноразово поранений, але після лікування знову повертався на передову.

З початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на фронт.

«Прапорщик загинув 6 квітня 2022 року під час виконання бойового завдання неподалік Новотошківки Луганської області. У нього залишився син», - повідомила Кропивницька міська рада.

[caption id="attachment_173064" align="alignnone" width="640"] Володимир Скирда. Фото: Кропивницька міська рада[/caption]

Володимир Скирда народився 29 жовтня 1969 року в Кропивницькому. Закінчив загальноосвітню школу №30, згодом пройшов строкову службу у військово-морському флоті. Після армії працював на різних підприємствах міста.

На початку повномасштабної війни добровольцем приєднався до лав ЗСУ, де служив стрільцем-санітаром мотопіхотного відділення.

Володимир загинув 1 жовтня 2022 року поблизу населеного пункту Піски Донецької області. У чоловіка залишились дружина, донька та онучка.

[caption id="attachment_173071" align="alignnone" width="640"] Олексій Мушинський. Фото: Кропивницька міська рада[/caption]