Світловодські міграційники зобов'язали двох вірменів залишити Кіровоградщину

Перегляди: 803

Світловодські міграційники зобов'язали двох громадян Республіки Вірменія, які прострочили термін легального перебування, залишити територію Кіровоградщини.

Про це повідомляє Міграційна служба Кіровоградської області у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У рамках всеукраїнських профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант», світловодські міграційники знайшли двох вірменів, які порушили терміни перебування в Україні.

Правоохоронці з'ясували, що іноземці 25-ти та 30-ти років прибули в Україну у квітні, термін їх легального перебування закінчився у липні. З часу прострочення терміну, чоловіки не звернулись до підрозділів Міграційної служби області.

За порушення правил перебування в Україні вірменів притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 203 КУпАП, вони заплатили штрафи у розмірі 5100 грн кожен. Щодо них Міграційна служба прийняла рішення про примусове повернення до країни походження.

«Мігрант» - умовна назва всеукраїнських профілактичних заходів з протидії нелегальній міграції. Вони триватимуть до 22 грудня.

[caption id="attachment_173313" align="aligncenter" width="324"] Фото:Міграційна служба Кіровоградської області[/caption]