Воїни з Новомиргородської та Олександрійської громад загинули на війні з росією

Перегляди: 1743

На війні з росією загинули військові з Новомиргородської громади - Руслан Прудиус й Сергій Кулик, та Олександрійської громади - Роман Янушев, Олександр Петриченко.

Про загибель 25-річного Руслана Прудиуса повідомляє Новомиргородська громада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловік проживав у Новомиргороді. За життя був спортивним активістом та грав нападником у футбольній команді «Вентура+». Військовий загинув 7 лютого 2023 року на Донеччині.

Церемонія прощання з Русланом відбудеться 14 грудня об 11:00 у місті Новомиргород за адресою: вул. Андрія Гурічева 37.

[caption id="attachment_173325" align="aligncenter" width="550"] Руслан Прудиус[/caption]

Як повідомляло CBN, 29 листопада на Луганщині загинув житель селища Капітанівка Новомиргородської громади - Сергій Кулик, 1981 року народження.

Попрощаються з воїном у селищі Капітанівка 13 грудня об 11:00 за адресою вул. Промислова 27, повідомила Новомиргородська громада у Facebook.

[caption id="attachment_173324" align="aligncenter" width="486"] Сергій Кулик[/caption]

Олександрійська міська рада у Facebook повідомила про церемонію прощання з двома воїнами - Олександром Петриченком та Романом Янушевим, яка відбулася 11 грудня.

Олександр Петриченко народився 16 лютого 1975 року в селі Рівне Новоукраїнського району. Навчався в Рівнянській середній школі, потім – в ПТУ на зварювальника. Згодом працював на будівництві, а також на фермі. Чоловіка призвали до лав ЗСУ у травні 2023 року.

Олександр загинув 3 грудня під час виконання бойового завдання поблизу Оріхово-Василівки Донецької області.

[caption id="attachment_173326" align="aligncenter" width="640"] Олександр Петриченко[/caption]

Роман Янушев народився 27 листопада 1971 року Олександрії. Навчався в ЗНЗ №1, де здобув повну середню освіту, та в Олександрійській дитячій музичній школі. Закінчив училище культури, відділ духових інструментів. Згодом працював у професійному духовому оркестрі «Ліра».

Проходив строкову службу за кордоном. Був учасником АТО в Донецькій області. Останні 10 років прожив у шлюбі, де виховав ще двох синів і доньку.

Воїн загинув 5 грудня 2023 року під час артилерійського обстрілу в Куп’янському районі Харківської області.

[caption id="attachment_173327" align="aligncenter" width="640"] Роман Янушев[/caption]