В Олександрії два волонтери отримали 75 тис. грн на розвиток велотуризму

Перегляди: 652

В Олександрії розвиватимуть велотуризм, ідея проєкту належить Артему Бєлошапці та Володимиру Самченку – двом переселенцям, які є волонтерами хабу з підтримки переселенців «Центр допомоги Олександрія». На це вони отримали 75 тис. грн грантових коштів.

Про це повідомила Олександрійська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Автори ідеї отримали субгрант на розвиток велотуризму. У його межах виділили 75 тисяч гривень на закупівлю касок, велосипедів та інструментів для ремонту велообладнання. Проєкт вже розпочався і за його умовами хлопці мають провести ряд заходів, створити коло однодумців, оформити необхідні документи, закупити велосипеди тощо.

12 грудня відбулася зустріч, на якій презентували проєкт і проговорили основні етапи його реалізації. Участь взяли волонтери, ВПО, які цікавляться соціальним підприємництвом, і представники міської ради, які також допоможуть втілювати ідею в життя.

Для охочих розпочати власну справу в рамках соціального підприємництва й отримати консультації на початковому етапі, супровід надає «Центр допомоги Олександрія».