Депутати вдруге не зібралися на засідання сесії Кіровоградської облради (фоторепортаж)

Перегляди: 933

Сьогодні, 15 грудня, пленарне засідання сесії Кіровоградської обласної ради вдруге не відбулося через відсутність кворуму (зареєструвались 24 депутати).

Кіровоградська обласна рада вважає, що таким чином депутати вже вдруге не виявили бажання розглядати питання поновлення на посаді попереднього очільника облради - Сергія Шульги, не забезпечивши свою присутність у сесійній залі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Голова обласної ради Юрій Дрозд запросив лідерів фракцій та депутатських груп на нараду. Під час наради її учасники відповідно регламенту звернулися до голови обласної ради з проханням підписати розпорядження про закриття позачергової XIX сесії обласної ради і розпочати підготовку до XX сесії.

Як повідомляло CBN, 20 листопада у Кропивницькому в окружному адміністративному суді розглянули справу Сергія Шульги та постановили поновити його на посаді голови Кіровоградської обласної ради.

Кіровоградська облрада зазначила, що рішення про поновлення на посаді голови Кіровоградської обласної ради мають прийняти депутати облради на своєму пленарному засіданні. Минуле засідання, яке відбувалося 1 грудня, також не зібрало кворуму.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.