В облраді представили нового заступника голови Кіровоградської ОВА

Перегляди: 2898

Під час сесійного засідання Кіровоградської обласної ради 15 грудня голова облради Юрій Дрозд представив депутатам новопризначеного заступника голови обласної державної адміністрації Юрія Миколаєнка.

Про це повідомила Кіровоградська обласна рада під час онлайн-трансляції 19-го засідання сесії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Довожу до вашого відома, що у міжсесійний період відбулись кадрові зміни, а саме Юрія Миколаєнка Івановича призначили на посаду заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації», - представив Юрій Дрозд.

Юрій Миколаєнко народився 10 липня 1980 року в селі Кравченки Багачанського району Полтавської області. Кандидат юридичних наук, має звання «Заслуженого юриста України». Навчався у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого та у Харківському національному університеті імені Каразіна, має освіту юриста та інженера-будівельника. Також закінчив Університет економіки та права «КРОК».

За інформацією Кіровоградської ОДА, з 2014 по 2019 рік Юрій був заступником голови Шевченківської районної державної адміністрації в місті Київ. До вересня 2023 року був старшим партнером Адвокатського об’єднання «Миколаєнко та партнери» та директором товариства з обмеженою відповідальністю «Хареба Україна» у місті Київ.

Як повідомив представник Кабінету міністрів України у Верховній Раді Тарас Мельничук, призначення на посаду Юрія Миколаєнка погодили 27 жовтня.

[caption id="attachment_173646" align="alignnone" width="536"] Юрій Миколаєнко. Фото: Кіровоградська ОДА[/caption]