На Кіровоградщині у двох ДТП травмувалися водії (фото)

Перегляди: 1428

На Кіровоградщині сталися дві аварії - у Новоукраїнському та Кропивницькому районах, травмованих водіїв передали медикам.

Про це повідомило ГУ ДСНС у Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

О 14:33 до Служби порятунку надійшло повідомлення про ДТП за участі автомобіля «ВАЗ 2105», що сталася на автошляху біля села Миролюбівка Маловисківської громади Новоукраїнського району.

Рятувальники передали постраждалого водія 1997 р.н. працівникам швидкої медичної допомоги, а понівечену автівку відбуксирували на безпечну ділянку дороги.

О 16:37 до Служби порятунку надійшло ще одне повідомлення про те, що потрібна допомога по ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди в Устинівській громаді Кропивницького району.

Біля села Седнівка зіткнулися два легковики, внаслідок чого отримали травми водії обох транспортних засобів. Надзвичайники устинівського підрозділу деблокували травмованих чоловіків із понівечених автомобілів та передали медикам.