Турнір з тактичної медицини влаштували у Кропивницькому (фоторепортаж)

Перегляди: 1394

У Кропивницькому пройшов турнір з тактичної медицини, присвячений пам'яті загиблих бойових медиків.

Мета змагань, ініційованих управлінням молоді та спорту Кропивницької міської ради у співпраці із «Центром готовості цивільних. Кропивницький» та громадською організацією «Мобільна волонтерська група» - підвищення рівня знань і навичок молоді з надання домедичної допомоги в умовах військових дій - тактичної медицини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Практичну частину турніру організували за курсом «Боєць-рятувальник»: сценарії на місці події, групова взаємодія, відпрацювання сценаріїв надання домедичної допомоги за алгоритмом MARCH в три етапи: допомога під вогнем, допомога в «жовтій зоні» - умовному укритті, допомога в «зеленій зоні» - безпечна ділянка і підготовка до медичної евакуації.

Участь в турнірі взяли учні та студенти місцевих навчальних закладів, члени громадських організацій, курсанти Донецького державного університету внутрішніх справ та інші учасники, всього 11 команд, по п'ятеро у кожній.

Для команд-переможців громадська організація «Мобільна волонтерська група» підготувала авторські нагороди, створені із гільз калібру 30 мм.

Переможцями жюрі визнало команду ДонДУВС, друге місце вибороли «Козаки», Дельта форм ( ГО «Центурія»), почесне третє – за студентами медичного коледжу.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.