У Кропивницькому діти загиблих воїнів завітали до контактного зоопарку та на зимове свято (фото)

Перегляди: 2175

У Кропивницькому в кінестетично-реабілітаційному центрі для сімей загиблих військових влаштували зоотерапію та розважальний захід до зимових свят.

Про це CBN повідомив кризовий психолог, заступник директора «Центр-Ветеран» Андрій Фоменко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Центр реабілітації Hippos разом з обласним «Центр-Ветеран» організували святковий захід для дітей з родин загиблих героїв. Приїхали діти разом з родинами, спостерігав чимало яскравих емоцій. На святкуванні був Святий Миколай, а також кропивницькі артисти, які разом з дітьми співали біля відкритого вогнища. До організації свята також долучився і обласний ТЦК», — розповів Андрій Фоменко.

Як розповів Андрій Фоменко, святкування відбулось на території кінестетично-реабілітаційного центру. Там діти змогли покататись на конях, а також побувати у контактному зоопарку та провести час з тваринами.

Окрім того, діти взяли участь у невеликій святковій програмі й отримали солодкі подарунки. Частування для родин загиблих військових організував один з кропивницьких ресторанів.

[caption id="attachment_173790" align="alignnone" width="640"] Фото: Андрій Фоменко[/caption]