Військовий з Кіровоградщини написав пісню до річниці створення 121 бригади ТрО (відео)

Перегляди: 2674

Військовий з Кіровоградщини Ярослав Стас написав пісню до річниці створення 121 бригади ТрО.

Про це повідомив CBN автор пісні - Ярослав Стас.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ярослав створював її для бригади, у якій служить.

«У свій час навчався в педагогічному університеті та маю фах вчителя музики, етики, естетики й художньої культури. Нічого неможливого немає, я написав її за пів ночі. Надихався напевно, як і всі зараз, тим, що хочеться вибити русню. Також тим, про що спілкувались з хлопцями на бойових діях», - розповів Ярослав Стас.

25 вересня 2018 року 121 бригада ТрО розпочала збір резервістів. З 13 по 19 травня 2019 року проводились навчання з управлінням окремої бригади та батальйонами територіальної оборони, де близько 160 осіб під керівництвом досвідчених інструкторів вдосконалювали свої навички володіння зброєю, а також покращували військові знання та вміння.

4 грудня 2022 року бригада отримала свій бойовий прапор. До її складу входять військові з Кіровоградщини та воїни з інших областей. Бригада брала участь у бойових діях у Луганській та Донецькій областях, нині - на Запорізькому та Херсонському напрямках.

Відео з піснею можна переглянути у нашому Telegram-каналі: