У Кропивницькому ветеранам та пенсіонерам органів внутрішніх справ вручили відзнаки

Перегляди: 551

У Головному управлінні Національної поліції в області вручили відзнаки ветеранам та пенсіонерам органів внутрішніх справ сьогодні, 20 грудня.

Колишніх правоохоронців привітав голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми зібралися в нелегкий для України час, коли мужні воїни Збройних Сил України борються за нашу святу землю, за право людей жити вільно і щасливо. І серед них – представники правоохоронних органів. Сьогодні воїни правопорядку – на передовій і в тилу, в перших рядах штурмових загонів і на звільненій від окупантів території: доблесно воюють, допомагають людям, відновлюють законність і правопорядок», – наголосив посадовець.

Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд зазначив: жителі області активно долучилися до формування підрозділів «Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють». Діючі правоохоронці і добровольці з цивільного населення поповнили ряди бригади і нині воюють на найскладніших ділянках фронту, захищаючи українців.

«Низький уклін їм за те, що ми сьогодні можемо вільно жити і працювати. Зібратися сьогодні тут, щоб подякувати вам за вашу гідну працю! – наголосив голова обласної ради. – За ці самі цінності завжди боролися і ви, роблячи свій значний внесок у справу боротьби зі злочинністю, в зміцнення правопорядку та законності. Ваш життєвий шлях і багаторічна професійна діяльність сповнені високого професіоналізму і наполегливої праці – запорука нашого нормального життя сьогодні. Ми вдячні вам за безцінний досвід, який ви передаєте молоді, за мудрі і виважені поради, що слугують прикладом для наступних поколінь правоохоронців».

Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд та заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова вручили ветеранам та пенсіонерам органів внутрішніх справ обласні відзнаки.

[caption id="attachment_174000" align="aligncenter" width="640"] Фото: Кіровоградська обласна рада[/caption]