У Музеї мистецтв влаштували благодійну виставку-розпродаж (фоторепортаж)

Перегляди: 664

Сьогодні, 22 грудня, у кропивницькому Музеї мистецтв влаштували благодійну виставку картин авторства молоді з інвалідністю.

«Сьогодні у нас відбувається різдвяна виставка-ярмарок "В очікуванні дива". Об 11:00 розпочалась виставка робіт вихованців громадської організації "Серце матері" - молоді з інвалідністю або обмеженими можливостями, які написали серію робіт на різну тематику.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серед них живописні полотна, портрети, патріотичні картини тощо. За бажанням, картини можна навіть придбати. Стартова ціна - від 2 тис. грн або від 2,5 тис. грн, в залежності від розміру. Зібрані кошти "Серце матері" планують передати для підтримки ЗСУ», - розповіла CBN старша наукова співробітниця відділу науково-просвітницької роботи Музею Мистецтв Анна Недлінська.

Як зазначає Анна Недлінська, відвідати виставку можна впродовж декількох днів.

Окрім того, для молоді з інвалідністю влаштують майстеркласи з виготовлення та розпису окопних свічок, які передадуть військовим. Також біля музею розташовані дві фотозони та ярмарок-розпродаж, на якому можна придбати смаколики та інші речі. Зібрані кошти спрямують на підтримку фонду ГО «Серце матері».

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.