У Світловодську провели в останню путь колишнього міського голову (фото)

Перегляди: 2348

23 грудня жителі Світловодської громади в останню земну дорогу провели медика, хірурга, колишнього міського голову та головного лікаря.

Про це повідомляє Світловодська міська територіальна громада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серце Юрія Котенка перестало битися 19-го грудня 2023 року.

Провести Юрія Миколайовича до місця останнього спочинку прийшли рідні, друзі, співробітники та жителі громади.

Юрій Котенко народився 27 серпня 1963 року у Світловодську. Здобув вищу освіту за спеціальністю «хірургічна стоматологія» у Дніпропетровському медичному інституті, працював хірургом-стоматологом у відділенні щелепно-лицевої хірургії Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова.

У 1991 році розпочав роботу у відділі платних послуг медико-санітарної частини заводу "Чисті метали" та у хірургічному відділенні Світловодської ЦРЛ на посаді ургентного хірурга-стоматолога, згодом перейшов на основну роботу в Світловодську ЦРЛ, працював на посаді хірурга-стоматолога хірургічного відділення. Із червня 2005 року працював головним лікарем Світловодської ЦРЛ та водночас виконував обов’язки начальника управління охорони здоров’я виконавчого комітету Світловодської міської ради.

У листопаді 2010 року Юрія Миколайовича обрали на посаду міського голови. Свої повноваження він склав у 2015 році.

Із 30 грудня 2015 року Юрій Котенко повернувся на посаду головного лікаря ЦРЛ, де працював до березня 2022 року.

У Юрія Миколайовича залишились дружина, діти та дві онуки.