Петрівська громада попрощалась із загиблим воїном, який вважався зниклим безвісти (фото)

Перегляди: 2872

Сьогодні, 25 грудня, Петрівська громада провела в останню путь Олександра Шаповала, який тривалий час вважався зниклим безвісти на війні.

Про це повідомляє Петрівська селищна рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Народився Олександр 18 лютого 1974 року в селі Баштине. Навчався в Червонокостянтинівській середній школі, згодом вступив до Олександрійського сільськогосподарського технікуму.

Під час навчання у технікумі Олександра призвали на строкову службу. Після армії продовжив навчання та отримав фах ветфельдшера.

У 1997 році працював в агрофірмі «Маріампольська» за спеціальністю, а з 2000 по 2008 роки став головним ветеринарним фельдшером у СВК «Баштинський». Окрім того, тривалий час працював на будівельних підприємствах.

21 квітня 2022 року Олександра призвали до лав Збройних Сил України, де служив головним стрільцем механізованого батальйону.

Як повідомляло CBN, чоловік загинув 14 вересня 2022 року поблизу населеного пункту Нестерянка Запорізької області. Родина Олександра змогла розшукати його завдяки ДНК-експертизі.

У нього залишилися мама, дружина та двоє синів.

Поховали Олександра на Алеї Слави центрального цвинтаря селища Петрове.

[caption id="attachment_174466" align="alignnone" width="640"] Фото: Петрівська селищна рада[/caption]