У Світловодську попрощались із загиблим гранатометником (фото)

Перегляди: 1536

Сьогодні, 26 грудня, Світловодська громада попрощалась з Олександром Черновим, який загинув на війні з росією.

Про це повідомляє Світловодська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Народився Олександр 29 червня 1997 року у місті Світловодськ. Навчався у Світловодській школі № 1, після 11-го класу вступив до професійно-технічного училища №5 на електрозварника.

Згодом вступив до ВСП «Фаховий коледж Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського» за спеціальністю "технолог металопродукції". Додатково отримав фах інженера-технолога металоконструкції в Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського.

Працював на Світловодському заводі залізобетонних виробів, був майстром виробничого цеху. Згодом працював охоронцем у супермаркеті, а пізніше в охоронній службі.

22 червня 2023 року Олександра призвали до лав Збройних Сил України, де служив гранатометником. Проходив військове навчання в Польщі, а також навчався на гранатометника у місті Київ.

Як повідомляло CBN, воїн загинув 6 грудня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу в районі населеного пункту Кліщіївка Донецької області. У чоловіка залишились батьки та молодша сестра.

Попрощались з Олександром на центральній площі Світловодська та поховали на місцевому кладовищі.

[caption id="attachment_174519" align="alignnone" width="640"] Фото: Світловодська міська рада[/caption]