Онуфріївська громада попрощалась із загиблим воїном, який вважався зниклим безвісти (фото)

Перегляди: 2570

Учора, 28 грудня, Онуфріївська громада провела в останню путь Сергія Шліпова, який вважався зниклим безвісти на війні з росією.

Про це повідомив очільник Онуфріївської громади Віталій Береза на Facebook-сторінці Онуфріївської селищної ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сергій народився 11 грудня 1997 року в селищі Онуфріївка. Навчався в Онуфріївській загальноосвітній школі, в якій здобув загальну середню освіту. Згодом Сергій вступив до Олександрійського аграрного ліцею, де здобув професію за спеціальністю «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів категорії С». Після навчання працював у магазині «Маркетопт» в селищі Павлиш.

12 червня 2023 року чоловіка призвали до лав Збройних Сил України. Служив на посаді командира відділення десантно-штурмового батальйону.

У листопаді отримав поранення та перебував на лікуванні у Дніпрі, проте згодом повернувся на фронт. Деякий час вважався зниклим безвісти.

Як повідомляло CBN, Сергій загинув у свій день народження - 11 грудня 2023 року в районі села Новомихайлівка Донецької області. У нього залишились мама, брат та дівчина.

Попрощались з воїном в селищі Онуфріївка та поховали на місцевому кладовищі.

[caption id="attachment_174796" align="alignnone" width="640"] Фото: Онуфріївська селищна рада[/caption]