У Кропивницькому водій мопеда без посвідчення тікав від поліції

Перегляди: 3166

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Патрульні у Кропивницькому зупинили водія мопеда, який не мав документів, та склали на нього три адміністративні матеріали.

Про це повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області в Telegram.

Вчора, 1 січня, на вулиці Руслана Слободянюка близько 13:00 патрульні виявили водія мопеду Viper zs 50, який порушував правила дорожнього руху.

На вимогу про зупинку чоловік не реагував. Зупинити його вдалося лише на вулиці Кременчуцькій. Під час перевірки документів поліцейські виявили підроблену реєстраційну картку.

22-річний громадянин також зізнався патрульним, що тікав через відсутність посвідчення водія. На нього склали три адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 122-2, ч. 2 ст. 126 та ч. 1 ст. 121-3 КУпАП (невиконання водієм вимог поліцейського, керування транспортним засобом без прав та порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів).

Правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу для розслідування, транспорт евакуювали на майданчик.

[caption id="attachment_175060" align="alignnone" width="640"] Фото: Патрульна Поліція Кіровоградської області[/caption]