У Кропивницькому вручили відзнаки нацгвардійцям (фото)

Перегляди: 1206

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сьогодні, 3 січня, у Кропивницькому вручили відзнаки нацгвардійцям з нагоди 32-ї річниці створення військової частини 3011, що нині має назву «21-ша окрема бригада охорони громадського порядку імені Петра Калнишевського».

Про це повідомляє Кіровоградська обласна рада.

Нацгвардійцям вручили нагороди та відзнаки обласної ради. Також військовослужбовцям батальйону оголосили подяки, вручили грамоти Кіровоградської обласної ради та інші подарунки, зокрема медальйони «Козак», медалі та наручні годинники із символікою Кіровоградської області.

Окрім того, Почесною грамотою Кіровоградської обласної ради нагородили:

Вадима Кулика - майора, заступника командира 3-го стрілецького батальйону охорони особливо важливих державних об’єктів військової частини Національної гвардії України;

Євгена Лупача - військовослужбовця 3-го стрілецького батальйону;

Анатолія Шворака - військовослужбовця 3-го стрілецького батальйону;

21-ша окрема бригада охорони громадського порядку імені Петра Калнишевського протистоїть російській агресії з 2014 року. Військові бригади брали участь у визволенні Лисичанська у липні 2014 року.

У складі військової частини також був Павло Сніцар - полковник та командир Кіровоградського стрілецького батальйону, який загинув 23 липня 2014 року на війні з росією. Його ім'ям у Кропивницькому назвали вулицю. Він похований на Алеї Слави Ровенського кладовища у Кропивницькому.

[caption id="attachment_175181" align="alignnone" width="640"] Фото: Кіровоградська обласна рада[/caption]