У Кропивницькому провели в останню путь двох воїнів (фото)

Перегляди: 2692

У Кропивницькому сьогодні, 4 січня, провели в останню путь Олексія Мітькіна та Михайла Березу.

Про це повідомила Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На Далекосхідному кладовищі в останню путь провели солдата, гранатометника Олексія Мітькіна, а на Новолелеківському кладовищі попрощалися з солдатом, стрільцем Михайлом Березою.

Олексій Мітькін народився у Кропивницькому 29 липня 1973 року. Після закінчення школи №16 вступив до машинобудівного технікуму. Пройшов строкову службу в армії, повернувшись додому, більше 20 років пропрацював на Інгульській шахті, продовжуючи справу батька.

Олексія Мітькіна призвали до лав ЗСУ в липні 2022 року. Службу проходив у складі медичної роти та штурмового батальйону. Помер у харківському шпиталі.

Михайло Береза народився у Кропивницькому 1986 року, навчався у ЗОШ №25 та №15, у 2008 закінчив КНТУ і отримав спеціальність “Облік та аудит”. Працював у ТДВ "Мясокомбінат Ятрань”.

У грудні 2021 році поїхав до Польщі працювати. Але повернувся і був мобілізований у червні 2023 міським територіальним центром комплектації.

У серпні 2023 отримав тяжке поранення голови в районі Кліщіївки на Донеччині. Після довготривалого лікування проходив реабілітацію. Помер у лікарні 28 грудня 2023 року. Без чоловіка, батька і сина залишилися дружина, два хлопчики 5 і 14 років, старенькі батьки.