Воїни з Кіровоградщини загинули на війні з росією

Перегляди: 27850

На війні з росією загинули Роман Шиш з Олександрійської громади, Валерій Коріновський з Компаніївської громади та Андрій Антосєв з Вільшанської громади.

Про загибель 45-річного Романа Шиша повідомила Олександрійська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Роман народився 30 липня 1976 року в місті Олександрія. Закінчив загальноосвітній навчальний заклад №17 та професійно-технічне училище №13, де отримав фах кухаря.

Пройшов строкову службу, згодом працював у поліції. У 2021 вступив до лав ЗСУ за контрактом.

Роман загинув 5 квітня 2022 року під час виконанні бойового завдання в Сєвєродонецькому районі Луганської області. Тривалий час вважався зниклим безвісти. У нього залишились матір та брат.

Попрощались з військовослужбовцем сьогодні, 4 січня, біля палацу культури «Світлопільський». Поховали Романа на військовому кладовищі.

[caption id="attachment_175264" align="alignnone" width="640"] Роман Шиш[/caption]

Про загибель Валерія Коріновського повідомила Компаніївська громада у Facebook.

Народився Валерій 26 квітня 1986 року в селі Червоновершка Компаніївського району. Навчався в Червоновершській Загальноосвітній школі. З 2005 по 2012 роки працював трактористом в СТОВ «Надія».

З 2 вересня 2015 року брав участь в антитерористичній операції, а з початку повномасштабного вторгнення Валерія призвали до лав Збройних Сил України. Служив на посаді водія-радіотелефоніста.

Старший солдат загинув 2 січня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі села Богданівка Донецької області. У нього залишились дружина, син та донька.

Про час та місце поховання повідомлять додатково.

[caption id="attachment_175263" align="alignnone" width="640"] Валерій Коріновський[/caption]

Вільшанська громада у Facebook повідомила про загибель жителя села Калмазове - Андрія Антосєва, 1974 року народження.

Військовий загинув 29 грудня 2023 року внаслідок танкового обстрілу біля села Кліщіївка Донецької області.

Про час та місце поховання повідомлять додатково.