Кропивничанину, який воює за рф, повідомили про підозру

Перегляди: 2058

СБУ Кіровоградщини заочно повідомила про підозру кропивничанину, який вступив до лав окупаційних угрупувань рф та воює проти України.

Про це повідомляє Управління СБ України в Кіровоградській області в Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За даними слідства, раніше зрадник проживав у Кропивницькому. У 2014 році чоловік виїхав до тимчасово окупованої частини Луганщини та вступив у ряди «3 мотострілецького батальйону лнр», яким керував 2-й армійський корпус окупаційних військ росії.

Після початку повномасштабного вторгнення рф, зрадник був відряджений на передову. Там він обстрілював позиції ЗСУ зі стрілецького озброєння, а також брав участь в артилерійських ударах по прифронтовій території східного регіону України.

Нині він служить на посаді командира взводу 123-ї окремої мотострілецької бригади Південного військового округу збройних сил росії. Зловмисник бере активну участь у бойових діях проти Сил оборони України на східному фронті.

Наразі тривають комплексні заходи для встановлення місцезнаходження зрадника для притягнення його до відповідальності за злочини проти України.

[caption id="attachment_175337" align="alignnone" width="640"] Фото: Управління СБ України в Кіровоградській області[/caption]