Кропивницько-британська команда волонтерів придбала чотири пікапи для ЗСУ (фото)

Перегляди: 650

Кропивницькі та британські волонтери придбали чотири пікапи для ЗСУ за бали за програмою лояльності мультипартнерської платформи.

Про це CBN повідомила волонтерка фонду «Мачок» Юлія Куліш.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Група волонтерів зібрала кошти для придбання чотирьох пікапів для 4-х підрозділів Збройних Сил України. Куратори проєкту визначилися зі збором коштів, використовуючи бали за програмою лояльності мультипартнерської платформи.

Програма збору коштів дозволяла учасникам перераховувати свої бали на благодійний проєкт, спрямований на підтримку військових. Бали конвертували у гривні, за які й придбали автівки, які допомогли купити та привезти британські волонтери.

«За два місяці ми зібрали 909 тис. грн й закупили чотири пікапи. Наразі загнати в Україну вийшло три автівки, четверта ще в Британії. Одна з них вже передана Окремій президентській бригаді 23 окремому батальйону спеціального призначення. Інші передамо 41-й бригаді артилерійського дивізіону, першій бригаді Івана Богуна, та на 9-й окремий стрілецький батальйон», - розповіла Юлія Куліш.

Автівки викупили й доставили завдяки британським волонтерам Патріку Макінтайру, Роджеру Лорду, Джо Бедфорду, Джудіт Беніон і українським волонтерам Антону Сліпченку, Дмитру Павєльєву.

Фото надала Юлія Куліш.