У ДСНС повідомили про погіршення погоди на Кіровоградщині

Перегляди: 1011

У ДСНС повідомили про погіршення погоди на Кіровоградщині, «Пункти незламності» працюватимуть цілодобово.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У період з 7 по 9 січня на Кіровоградщині очікується ускладнення погодних умов. Протягом 7 січня - дощ з мокрим снігом, можливі ожеледь та налипання мокрого снігу. Температура коливатиметься від 4 градусів морозу до 1 тепла.

8-9 січня очікується помірний, місцями значний, сніг, хуртовина, на дорогах ожеледиця, снігові замети. Температура знизиться до позначки 8-13 градусів морозу вночі та 4-9 градусів морозу вдень.

Через погіршення погодних умов протягом наступного тижня актуалізувалось питання цілодобового доступу населення до пунктів незламності.

Про це повідомила Кіровоградська ОВА у Telegram.

На Кіровоградщині працюють 737 «Пунктів незламності» - розповів директор департаменту соціального захисту населення ОВА Олександр Догаров на спільному засіданні Ради оборони та комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Олександр Догаров зазначив, що всі вони забезпечені засобами автономної генерації електроенергії, освітлення, опалення та доступу до інтернету. У кожному пункті є запас пально-мастильних матеріалів, інших матеріально-технічних засобів, питної та технічної води, продуктів харчування, гігієнічних засобів.