У Бобринецькій громаді через негоду ускладнений рух для вантажівок

Перегляди: 433

У Бобринецькій громаді через негоду по автодорозі місцевого значення О-120102 «Бобринець-Витязівка-Федіївка» ускладнений рух для вантажівок.

Про це під час брифінгу в Кіровоградській ОВА повідомила директорка ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг» Євгенія Гончаренко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Проблемним питанням була ліквідація наслідків падіння обморожених гілок на проїзну частину автомобільних доріг. На дану годину залишається відкритим питання забезпечення проїзду по території Бобринецької ТГ, де замерзлі гілки дерев на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О-120102 "Бобринець-Витязівка-Федіївка” створюється загроза безпечному переїзду. Зокрема, це стосується великовантажних автомобільних засобів. легковий транспорт там проїзний», - розповіла Євгенія Гончаренко.

Як зазначила Євгенія Гончаренко, аналогічні проблеми є й на автодорогах Долинської та Устинівської громад, адже вантажівки можуть зачіпати крони дерев та створювати небезпечні ситуації.

Загалом проїзд усіма дорогами забезпечений. За добу дорожники витратили 1154 тонни посипного матеріалу, всього до робіт залучили 107 працівників та 85 одиниць техніки.

Як повідомляло CBN, станом на 7:00 бійці ДСНС 21 раз виїжджали для ліквідації наслідків негоди на Кіровоградщині.