У Світловодську родинам загиблих воїнів вручили їхні нагороди (фото)

Перегляди: 511

Родинам загиблих Олександра Іванушка, Сергія Калініченка та Андрія Ярмакова вручили їхні нагороди.

Про це повідомляє Світловодська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дружині Олександра Іванушка передали його орден «За мужність» III ступеня. Військовий загинув 4 березня 2023 року внаслідок артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Бахмут Донецької області.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджують за особисті мужність і героїзм, виявлені при виконанні військового, службового або громадянського обов’язків в умовах, пов’язаних з ризиком для життя.

[caption id="attachment_175597" align="alignnone" width="640"] Фото: Світловодська міська рада[/caption]

Нагрудний знак «Золотий хрест» Сергія Калініченка отримала його дружина. Воїн загинув 5 жовтня 2023 року штурму окупантів біля населеного пункту Авдіївка Донецької області.

Нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджують осіб рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій.

[caption id="attachment_175605" align="alignnone" width="640"] Фото: Світловодська міська рада[/caption]

Командир роти Протитанкового ракетного комплексу 66-ї окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго вручив медаль «Незламним героям російсько-української війни» від Лиманської військової адміністрації та «Знак пошани» від роти ПТРК дружині та сину загиблого побратима Андрія Єрмакова. Старший сержант загинув 26 травня 2023 року у боях поблизу села Макіївка Луганської області.

Медаль «Незламним Героям російсько-української війни» вручають бійцям ЗСУ та волонтерам, членам добровольчих формувань територіальної громади, всім українцям та іноземцям, які допомагають у війні.

Відзнакою «Знак пошани» нагороджуються військові та працівники ЗСУ за значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, досягнення високих показників у військовій, науковій, освітянській та інших сферах діяльності, а також за бездоганну сумлінну службу.

[caption id="attachment_175598" align="alignnone" width="640"] Фото: Світловодська міська рада[/caption]