На Кіровоградщині розшукують двох неповнолітніх (оновлено)

Перегляди: 3065

Олександрійський районний відділ розшукує безвісти зниклих Дмитра Заржецького, 2006 року народження, та Марка Проскуру, 2007 року народження.

Про це CBN повідомляє Відділ ювенальної превенції поліції Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За інформацією правоохоронців, 9 січня близько 21:00 юнаки самовільно залишили Макіївське професійне училище соціальної реабілітації. На сьогодні їх місцеперебування не відоме.

Прикмети Дмитра Заржецького: зріст 168 см, середньої статури, волосся світле та дуже коротко стрижене, карі очі.

В день зникнення був одягнений в куртку гірчичного кольору, чорну шапку з білими смугами, темні штани "карго" з кишенями по боках та кросівки червоного кольору. Хлопець має татуювання на передпліччі правої руки - надпис «Ветер в кармане, атака в душе...».

Прикмети Марка Проскури: зріст 179 см, середньої статури, темне коротко стрижане волосся та карі очі.

Був одянений в темні куртку, шапку та штани, а також темні кросівки з білою подошвою. Має низку татуювань: в області грудної клітини справа зображена голова чорта, на передпліччі правої руки - сороконіжка, куляста ударна частина булави на ланцюгу та череп з рогами; на передпліччі лівої руки та правого стегна - череп; на лівій гомілці - хрест зі стрічкою.

Правоохоронці звертаються до усіх, кому відому будь-яка інформація про місцеперебування неповнолітніх, з проханням повідомити за телефонами:

- 0960616306

- 0682199300

- 102

Оновлено: неповнолітніх знайшли.

[caption id="attachment_175710" align="alignnone" width="531"] Дмитро Заржецький[/caption]

[caption id="attachment_175709" align="alignnone" width="546"] Марк Проскура[/caption]