На Кіровоградщині визначили понад 110 ділянок для проєктів з покращення житлових умов переселенців

Перегляди: 1311

На Кіровоградщині визначили понад 110 ймовірних ділянок для будівництва чи реконструкції житла для ВПО загальною площею понад 172 га.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада в Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сьогодні, 10 січня, у Кіровоградській ОВА відбулася зустріч представників обласної та місцевої влад із Міжнародною організацією міграції щодо реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги «Покращення житлових умов внутрішньо переміщених осіб на сході України».

«Ми вже маємо що запропонувати. ОВА, спільно з територіальними громадами, провели колосальну роботу щодо будівництва чи реконструкції житла для ВПО. Підготували для цього 111 земельних ділянок, загальною площею понад 172 га. Пріоритетний проєкт – у Кропивницькому. На двох земельних ділянках - 38,5 га та 3,2 га. Готова до реалізації проєктів і Олександрія. Там також є об’єкти, які можна реконструювати під житло. Всі вони – в житлових мікрорайонах і забезпечені комунікаціями», - повідомив начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

В п’яти областях України МОМ уже впроваджує проєкти «Покращення житлових умов ВПО».