У Новоукраїнці попрощалися з двома загиблими військовими (фото)

Перегляди: 2453

Сьогодні, 10 січня, Новоукраїнська громада попрощалася із двома військовими – Олегом Куртушаном та Дмитром Бочаровим.

Про це повідомляє Новоукраїнська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олег Куртушан, народився 2 серпня 1975 року в місті Новоукраїнка. У 1982 році пішов до першого класу загальноосвітній школі №1, після закінчення школи вступив до середнього професійно-технічного училища для отримання професії механізатора.

У 1993 році чоловіка призвали до лав Збройних Сил України, де проходив строкову службу. Знайшов себе, займаючись підприємницькою діяльністю, а саме риболовним промислом.

У 1998 році створив сім’ю. Мав дружину та доньку. На початку повномасштабного вторгнення вступив добровольцем до місцевої територіальної оборони, а в серпні 2022 року - до лав ЗСУ.

Воїн загинув 5 січня біля села Кринки Херсонської області.

В одному підрозділі з Олегом служив і Дмитро Бочаров. Дмитро народився 4 листопада 1989 року у селі Фурманівка. Мав молодшу сестру. У цьому селі закінчив школу. Створив сім’ю, мав доньку.

Здобув професію тракториста. Згодом став працівником підприємства «Новий час». У Новоукраїнці Дмитро працював у ФОП «Талько». Незадовго до повномасштабного вторгнення працював у товаристві з обмеженою відповідальністю «Корпорація Бузькі Кар’єри».

Чоловіка призвали до лав ЗСУ 24 лютого 2022 року.

«Загинув Дмитро перебуваючи разом з Олегом Куртушаном на одній ділянці фронту біля населеного пункту Кринки Херсонської області. Відзначені нагородами: Олег Куртушан - Відзнакою Президента «За оборону України» та медаллю «Захисник рідної землі», такою ж медаллю нагороджений і Дмитро Бочаров, також відзнакою командувача оперативного угрупування військ «Херсон». На найближчій сесії міської ради винесуть питання про присвоєння їм найвищої відзнаки нашої громади – звання «Почесний Громадянин», – зазначив під час прощальної церемонії Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний.

Попрощались з воїнами у Новоукраїнці біля міського палацу культури «Ювілейний».

[caption id="attachment_175766" align="alignnone" width="640"] Фото: Новоукраїнська міська рада[/caption]