Воїни з Кіровоградщині загинули на війні з росією

Перегляди: 4488

У війні з росією загинули Сергій Черпаков з Аджамської громади, Віталій Зубенко з Первозванівської громади, Владислав Кудрявцев зі Світловодської громади та Віктор Соболь з Новоукраїнської громади.

Аджамська громада повідомила про загибель 38-річного жителя села Веселівка - Сергія Черпакова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Військовий загинув 7 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Роботине Запорізької області.

Попрощаються з Сергієм 12 січня об 11:00 у селі Веселівка за адресою: вул. Миру, 60.

Первозванівська громада у Facebook повідомила про загибель 38-річного молодшого сержанта Віталія Зубенка.

Чоловік проживав у селі Федорівка. У нього залишились батьки, брат, сестра, дружина та двоє дітей.

Віталій загинув 7 січня 2024 року в місті Куп'янськ Харківської області.

12 січня у Новоукраїнській громаді день жалоби: у селі Фурманівка проведуть в останню путь Віктора Соболя. Громаду просять о 9:30 долучитися до створення «живого коридору».

Про це повідомив міський голова Новоукраїнки Олександр Корінний у Facebook.

Маршрут пролягатиме від Новоукраїнської міської лікарні: пров. Лікарняний, 1, далі по вул. Соборній, Героїв Крут (Демченка), Миколи Вороного, Павлівська, через переїзд далі по вул. Миру до села Звірівка, по селу – вул. Карпенка Карого до виїзду на село Фурманівка, у селі Фурманівка до вул. Молодіжна, 26 (до будинку родини загиблого). За цією адресою об 11 годині розпочнеться прощальна церемонія.

1 січня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі села Вербове, Запорізької області, загинув старший лейтенант Владислав Кудрявцев.

Про це повідомляє Світловодська міська рада.

Владислав народився 8 липня 1995 року в селищі Власівка. Закінчив Загальноосвітню школу № 4 м. Світловодськ, після школи навчався у ВСП «Фаховий коледж КрНУ імені Михайла Остроградського» за спеціальністю «Зварювальник», згодом закінчив університет імені Михайла Остроградського. Після навчання працював на ПП «Віктор і К». Мав дружину та двох дітей.

Служив з 15 грудня 2022 року в аеромобільній бригаді, виконував обов’язки командира.