Кіровоградська облрада звернеться за роз'ясненням щодо виконання рішення суду в справі Шульги

Перегляди: 1563

Кіровоградська обласна рада звернеться до державного виконавця з проханням роз'яснити алгоритм дій у справі про поновлення ексочільника Сергія Шульги.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна рада в Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У зв'язку з недостатною кількістю депутатів на засіданні 21-ї сесії, голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд разом з очільниками депутатських фракцій та груп провели нараду, аби обговорити подальшу стратегію роботи.

Під час наради її учасники вирішили звернутись до державного виконавця з проханням роз'яснити виконання судового рішення від 20 листопада 2023 року у справі № 340/3119/23 щодо поновлення ексочільника облради Сергія Шульги на посаді.

Як повідомляло CBN, позачергове засідання 21-ї сесії Кіровоградської обласної ради не відбулось через відсутність кворуму (зареєструвався 21 депутат). На ньому мали б розглянути питання про поновлення на посаді ексочільника Кіровоградської обласної ради Сергія Шульги.