Позачергове засідання 21-ї сесії Кіровоградської облради не відбулось (фоторепортаж)

Перегляди: 924

Сьогодні, 12 січня, позачергове засідання 21-ї сесії Кіровоградської обласної ради не відбулось через відсутність кворуму (зареєструвався 21 депутат).

Депутати мали б розглянути питання про поновлення на посаді ексочільника Кіровоградської обласної ради Сергія Шульги. Проєкт рішення внесли згідно з висновками постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, свободи слова, правової та антикорупційної політики від 30 листопада 2023 року №190.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повідомляло CBN, у квітні минулого року депутати зняли з посади Сергія Шульгу, а на його місце обрали Юрія Дрозда. Згодом суд за позовом Шульги ухвалив поновити звільненого голову облради на посаді.

1 грудня 2023 року з цього приводу депутати запланували провести 19-те засідання сесії обласної ради, втім не зібрався кворум (зареєструвалися 19 депутатів). Засідання сесії перенесли на 15 грудня 2023 року, проте й тоді прийшла недостатня кількість депутатів (зареєструвались 24 депутати).

Фото: Ігор Філіпенко, CBN