У Кропивницькому районі у ДТП загинув водій та постраждав пасажир

Перегляди: 2215

Сьогодні, 16 січня, на трасі Олександрівка - Кропивницький - Миколаїв у межах села Мар'ївка у ДТП загинув водій легковика та травмувався пасажир.

Про це CBN повідомила речниця ГУ Нацполіції у Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«ДТП сталась 16 січня близько 6:40 на автодорозі М-14 Олександрівка - Кропивницький - Миколаїв в межах села Мар'їнки Кропивницького району. Відбулось зіткнення автомобіля DAF і ВАЗ. Внаслідок пригоди водій автомобіля ВАЗ 1978 року народження загинув на місці, пасажир ВАЗу 1989 року народження отримав тілесні ушкодження. Його доправили до лікувального закладу», - розповіла Віталіна Бевзенко.

Інформацію за фактом пригоди внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

[caption id="attachment_176150" align="alignnone" width="640"] Фото: Telegram-група «За кермом - Кропивницький/Official»[/caption]