На Кіровоградщині СБУ викрила працівників аграрного коледжу на хабарі (фото)

Перегляди: 5726

Одного з керівників та юриста Олександрійського коледжу викрили на вимаганні хабаря з місцевого жителя за оренду приміщень навчального закладу.

Про це повідомляє Головне управління СБ України в Кіровоградській області в Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Фахівці встановили, що посадовці вимагали 2000 доларів США у місцевого жителя за надання йому в оренду приміщення на території гуртожитку державного учбового закладу. За інформацією Кіровоградської обласної прокуратури в Telegram, мова йде про Олександрійський коледж, який є структурним підрозділом Білоцерківського національного аграрного університету.

Окрім того, правоохоронці встановили, що посадовці на системній основі надавали приміщення державного гуртожитку під офіси місцевим комерційним структурам, а кошти за оренду привласнювали.

Оперативники СБУ затримали юриста навчального закладу під час отримання хабаря - 1000 доларів США.

Наразі юристу повідомили про підозру за ч.3 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Також вирішується й повідомлення про підозру його поплічнику.

[caption id="attachment_176354" align="alignnone" width="640"] Фото: Головне управління СБ України в Кіровоградській області[/caption]