У Кропивницькому центр «ЯМаріуполь» отримав допомогу від МOM (фото)

Перегляди: 1010

Центр «ЯМаріуполь» у Кропивницькому отримав допомогу від Міжнародної організації з міграції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це CBN повідомили у центрі «ЯМаріуполь».

Центр «ЯМаріуполь», який розташований у Кропивницькому, надає всебічну допомогу постраждалій маріупольській громаді. Тут родини отримують продуктові та гігієнічні набори; медичні, психологічні та юридичні підтримки; консультації щодо роботи, перекваліфікації та оформлення документів на пошкоджене нерухоме майно,а також різнопланову допомогу від друзів та спонсорів.

За весь час роботи центр заручився підтримкою великої кількості партнерів, серед них і Міжнародна організація з міграції (МОМ).

МОМ передала центру набори, які містять посуд, розкладні стільці, ковдри, лампи, пластикові контейнери та постільну білизну.

«Ми продовжуємо працювати над тим, щоб маріупольці мали все необхідне для життя в новому місті. Ми вдячні МОМ та іншим партнерам за їхню підтримку. Завдяки їм ми можемо надавати маріупольцям комплексну допомогу», – розповів керівник Кропивницького центру «ЯМаріуполь» Дімітрій Голубченко.

Проєкт «ЯМаріуполь» реалізується Маріупольською міською радою та створений за ініціативи мера Вадима Бойченка.