До теоретичного іспиту з правил дорожнього руху внесли зміни

Перегляди: 368

У МВС оновили тестові питання в екзаменаційних білетах для складання теоретичного іспиту.

Про це повідомили в Головному сервісному центрі МВС.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Від 15 січня оновили тестові питання в екзаменаційних білетах для складання теоретичного іспиту. До прикладу, зміни стосуються механічних транспортних засобів, які поза населеними пунктами повинні вмикати денні ходові вогні, перевезення дітей в автомобілях та інші зміни, які були враховані до тестових питань.

Нові тестові питання та варіанти відповідей можливо переглянути на сайті Головного сервісного центру МВС, щоби краще підготуватись до теоретичного іспиту.

Теоретичний іспит зі знань Правил дорожнього руху в сервісному центрі МВС, як і раніше містить 20 запитань. Кандидат у водії має 20 хвилин аби надати відповіді. Під час тесту допускається 2 помилки, якщо більше – іспит не складено. Питання розподіляються за таким принципом:

10 – про правила дорожнього руху;

4 – з основ безпеки руху;

4 – про будову та експлуатацію транспортного засобу відповідної категорії;

2 – про надання першої домедичної допомоги.

Кандидат у водії має необмежену кількість спроб для складання теоретичного іспиту. Наступна спроба можлива не раніше ніж через 10 днів.

Кожен охочий, хто готується стати водієм, може самостійно опанувати теоретичний модуль, зокрема і Правила дорожнього руху. Перевірити свої знання можливо за допомогою тестових питань, які входять до екзаменаційних білетів та розміщені у вільному доступі.