У Новоукраїнському районі ветеран пройде марафон на милицях та протезі (фото)

Перегляди: 1328

22 січня у Злинці Новоукраїнського району, ветеран Володимир Ковальов пройде марафон з метою привернення уваги до проблем захисників та збору коштів.

Про це повідомила Новоукраїнська районна державна адміністрація у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сьогодні, у День Соборності України, ветеран російсько-української війни Володимир Ковальов «Букша» із села Злинка Новоукраїнського району ініціював проходження дистанції довжиною щонайменше 10 кілометрів, задля підтримки своїх побратимів.

Володимир на милицях та протезі пройде марафон, в ході якого збиратиме кошти на підтримку своєї 56-ї бригади, зокрема її 37-го батальйону.

Воїна по маршруту супроводить автомобіль і група підтримки, у якому буде, зокрема, його дружина Наталя Ковальова, яка вестиме прямий ефір з марафону.

Як зазначила дружина Володимира Ковальова Наталя Ковальова у Facebook, перший етап військовий пройшов за 3 години 30 хв.

[caption id="attachment_176746" align="alignnone" width="640"] Фото: Новоукраїнська районна державна адміністрація[/caption]