В Онуфріївській громаді попрощалися з загиблим воїном (фото)

Перегляди: 1978

В Онуфріївській громаді провели в останню путь загиблого воїна Дмитра Діконенка.

Про це повідомляє Онуфріївська селищна рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дмитро Діконенко народився 29 липня 2001 року в селі Петрівка Онуфріївського району.

Тут пройшло його дитинство у багатодітній родині. У 2007 році пішов у перший клас Млинківської загальноосвітньої школи, де навчався до 2012 року.

Далі у звʼязку із складними обставинами у житті родини, Дмитро разом з двома меншими братами проживав у дитячому будинку «Жива Перлина» та навчався в Онуфріївській загальноосвітній школі.

Перебуваючи в дитячому будинку Дмитро знайшов себе в спорті. Активно займався військово-спортивними багатоборствами та Кемпо-Карате в військово – патріотичному клубі «Саланг».

За своє життя став багаторазовим призером області, України та світу. Двократним чемпіоном світу з військово - спортивного багатоборства та Кемпо-Карате. Кандитатом у Майстри спорту.

У 2019 році Дмитро закінчив Онуфріївську загальноосвітню школу та випустився із дитячого будинку «Жива Перлина» у доросле життя.

Після того пішов служити в армію, де підписав контракт. Він знайшов своє призначення у військовій справі. На службі в українському війську його застала повномасштабна війна.

Відразу після початку війни, перейшов у бойову частину батальйону спеціального призначення «Донбас» Національної Гвардії України.

Став командиром 2-го відділення 3 взводу спеціального призначення Східного оперативно - територіального об'єднання Національної гвардії України.

Молодший сержант Дмитро Діконенко

виявив мужність та стійкість під час захисту України від російського окупаційного вторгнення.

Загинув 18 січня 2024 року під час ведення штурмових дій поблизу села Терни Краматорського району Донецької області.

У Дмитра залишилась дружина, мама, брати та сестри. Наразі брати Олександр та Віктор також боронять рідну землю від російської навали.

[caption id="attachment_176856" align="alignnone" width="640"] Фото: Онуфріївська селищна рада[/caption]