«Дніпро-Кіровоград» спростувало свою причетність до пошкодження газової труби в оселі кропивничанки

Перегляди: 1600

ОКВП «Дніпро-Кіровоград» спростувало причетність своїх робітників щодо пошкодження газової труби у помешканні жительки міста.

Про це повідомляє ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час ремонтних робіт на каналізаційному колекторі підрядник пошкодив газову трубу, внаслідок чого жінка залишилась без газу та тепла на понад чотири дні.

Своєю чергою ОКВП «Дніпро-Кіровоград» спростовує причетність власних працівників до пошкодження газопостачання. Підприємство наголошує, що хоч роботи і виконувались на мережах водоканалу, але до самих робіт підприємство не мало стосунку. Замовником є управління капбудівництва ОВА, а виконавцем робіт - приватне підприємство.

Як йдеться у дописі ОКВП «Дніпро-Кіровоград», депутат Кіровоградської обласної ради Валерій Кальченко поінформував, що якщо під час виконання земельних робіт трапилася така ситуація, яка має ознаки надзвичайної, то газовики повинні негайно цю проблему усунути. А потім вже з’ясовувати, хто винен у пошкодженні газової мережі й хто має платити за відновлення газопостачання. До того ж підрядник, який виконував роботи по вулиці Херсонській, і без того надав їм гарантійного листа щодо фінансування робіт з відновлення газопостачання.

За інформацією ОКВП «Дніпро-Кіровоград», газопостачання в оселі жінки вже відновили.