На Кіровоградщині п'яту добу розшукують зниклого на річці хлопчика

Перегляди: 759

У селі Олександрівка Петрівської громади п'яту добу розшукують зниклого на річці хлопчика.

Про це повідомила речниця ГУ ДСНС у Кіровоградській області Оксана Мачак під час брифінгу у Кіровоградській ОВА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повідомляло CBN, 20 січня о 15:20 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення жительки села Олександрівка Петрівської громади про те, що вона бачила двох дітей, які знаходились на кризі річки Інгулець. Після цього, зі слів жінки, через деякий час обоє дітей зникли. На місце події направили рятувальників 32-ої пожежно-рятувальної частини селища Петрове.

21 січня на місце події направили водолазно-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України в Кіровоградській області.

«21 січня водолазне відділення о 9:29 знайшли тіло хлопчика 2015 року народження та вилучили з водойми. Пошуки хлопчика 2013 року народження тривають. Наші водолази пройшли понад 600 метрів акваторії річки Інгулець, але хлопчика не знайшли», - повідомила Оксана Мачак.

Як додала речниця ДСНС, пошукові роботи тривають, виїздять як водолази, так і рятувальні відділення, пошуки проводять також і на човнах, і вздовж річки. Пошуком займається поліція, долучилася й місцева громада.